Picknicktafels

logo_KING_picknicktafels.jpg
1. FSC®-label:  Alle KING ® picknicktafels hebben een FSC-label (SGSCH-COC-008396/AF).
2. Geïmpregneerd Het vuren hout van de KING ® picknicktafels is diep en onder grote druk geïmpregneerd. Dit betekent dat ze behandeld zijn tegen vocht, schimmels en insecten. Bijgevolg hebben deze tuinmeubelen een lange duurzaamheid.
3. Kwaliteit De KING ® picknicktafels zijn gemaakt van eerste kwaliteit vuren hout van de Picea abies (fijnspar). De kleur is witachtig tot crèmekleurig.
4. Plankdikte 40mm. De KING ® picknicktafels voor volwassenen hebben een plankdikte van 40mm. Deze plankdikte is vaak 5mm dikker dan de plankdikte van andere aanbieders (slechts 35mm).
5. Afgeronde hoeken Veiligheid troef! Zowel het tafelblad als de zitvlakken van de KING ® picknicktafels zijn zeer degelijk afgewerkt en hebben ook allemaal afgeronde, en dus veilige, hoeken.
6. Parasolgat 50mm De meeste KING ® picknicktafels hebben een parasolgat.
7. Opklapbare zitvlakken  bij E-woodproducts, specialist in KING picknicktafels, de beste zijn wij! Hierdoor kunt u gemakkelijker uw gras af te rijden, de zitvlakken beschermen tegen de regen of uitwerpselen van vogels.
8. Garantie 2 jaar bij E-woodproducts, specialist in KING picknicktafels, de beste zijn wij! 2 jaar garantie op alle KING ® picknicktafels!

Bewaren
Picknicktafels

Wil jij ook ongestoord kunnen genieten van elke zonnige dag van het jaar?

En dit alleen, met uw partner of de hele familie? Dan zullen onze tafels u zeker kunnen verleiden! Een picknicktafel is een tafel met vaak daaraan gemonteerde zitbanken of stoelen. Ze kunnen gebruikt worden om te lunchen, even uit te blazen of gewoon een gezellige dag aan te spenderen met heel de familie. Een picknicktafel is ook de ideale partner voor scholen, dit dankzij zijn robuustheid en functionaliteit. Onze tafels zijn bovendien bijzonder veilig.

Dit soort tafels roepen herinneringen op …
Een zomerse barbecues of een picknick met vrienden. Het is een ongecompliceerd en toegankelijk stuk dat mensen bij elkaar brengt. De klassieke, houten tafel is misschien geen toonbeeld van design, maar er gaat wel een bijzondere kracht vanuit. De eenvoud van structuur, materiaal en productie maakt het een goedkoop buitenmeubel dat quasi onverwoestbaar is.